U bent hier: Home › Jeugd › Wachtlijst

Wachtlijst

Wachtlijst Jeugdafdeling TC WOC

Onze visie;  Het uitdagende klimaat op tennisclub WOC geeft kinderen spelplezier en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wanneer kinderen lid worden van tennisclub WOC, gaan zij veel plezier beleven aan deze mooie sport. Tijdens de lessen worden ze begeleid door enthousiaste trainers. Deze trainers werken met een groep kinderen van dezelfde leeftijd. Zij volgen de ontwikkeling van alle kinderen nauwkeurig en begeleiden ze op hun eigen niveau. Het spelplezier wordt nog groter met alle activiteiten voor de jeugd op het tennispark. De trainers en leden van de jeugdcommissie zorgen ervoor dat kinderen een onvergetelijke tijd hebben bij WOC.

Wanneer de kinderen graag echt goede tennissers willen worden is er op WOC genoeg ontwikkelingsruimte. Trainers geven daarvoor verschillende mogelijkheden aan. Ook kunnen kinderen buiten de lessen om vrij gaan spelen op de daarvoor aangegeven jeugdbanen. Competitiespelen is ook een mogelijkheid. Samen met andere kinderen van WOC spelen ze wedstrijden tegen andere clubs.

Aannamebeleid kinderen vanaf de wachtlijst (maart 2017).
 

TC WOC heeft plaats voor maximaal ca. 275 jeugdleden. Dit aantal hangt samen met de training- en vrijspeelruimte op het park. Ook de verhouding senioren/junioren wordt in de gaten gehouden. Omdat er meer jeugdaanmeldingen zijn dan plaatsingsmogelijkheid wordt er een wachtlijst voor de jeugd aangehouden.

De Jeugdcommissie en de Tennisschool van WOC  hebben afgelopen maandag 20-3-2017 weer een ledenstop voor de jonge beginnende junioren moeten instellen i.v.m. het grote aantal kinderen in de rode groepen. Gelet op de grote toestroom is het raadzaam je kind(eren) op de wachtlijst voor seizoen 2018 te laten plaatsen. Aanmelden kan met dit formulier bij Anneke Kampmeijer .

  • De plaatsing geschiedt op basis van datum van aanmelding.
  • Wanneer een kind van de wachtlijst dat in aanmerking komt voor plaatsing, maar niet geplaatst wil worden is het eerstvolgende kind van de wachtlijst aan de beurt. Het eerder genoemde kind houdt dezelfde positie de wachtlijst. Het seizoen erop krijgt dit kind opnieuw een aanbod om lid te worden van WOC. Wanneer een kind tweemaal niet geplatst wil worden, wordt hij/zij van de wachtlijst gehaald. 
  • Aanmelding kan vanaf 4 jaar. 
  • Het bestuur behoudt de mogelijkheid om in uitzonderlijke gevallen een kind aan te nemen dat nog niet aan de beurt is gezien de plaats op de wachtlijst. Reden kan bijv. zijn dat een kind goed past in een open plek in een competitieteam, welke niet door de eigen leden kan worden ingevuld. Jeugdcommissie bepaalt en hoofdtrainer adviseert over deze uitzonderingen. De hoofdtrainer kan ook verzoeken tot voorspelen, voorafgaand aan eventuele plaatsing.
  • Kinderen van ouders die bewezen hebben veel voor de club te doen kunnen eveneens eerder voor plaatsing in aanmerking komen. De betreffende ouders kunnen aangeven dat ze op grond van dit punt in aanmerking komen voor vervroegde plaatsing. Besluitvorming over deze uitzonderingen vindt plaats in het bestuur.
  • Alle ouders van aangemelde kinderen kunnen bij de ledenadministratie informatie inwinnen over de wachtlijst (wachtlijstpositie van kind e.d.) via 
Datum Titel
14-10-2018 Bericht van de voorzitter over baanuitbreiding en nieuw clubhuis
Lees meer...
28-09-2018 Bericht van de Ledenadministratie over beëindiging lidmaatschap en/of wijziging persoonsgegevens
Lees meer...
15-09-2018 Speelmogelijkheden tijdens najaarscompetitie
Lees meer...
 


Bestuur / Commissies
Ledenlijst
Nieuws
Statuten en Huishoudelijk reglement
Financiele spelregels TC WOC 2018
Lidmaatschap »
Algemene Ledenvergadering 2018
Berichten van het bestuur 2018
Online WOC Feedback
Aanmelden
Algemeen
Contributies en Bijdragen 2018
Ledenpasje
Nieuws van de ledenadministratie
Opzeggen
Aanmelden VJC 2019
Jeugd Commissie
Jeugd ledenlijst
Nieuws
Jeugd (tennis)kalender zomerseizoen 2018
Competitie Voorjaar 2018
Worldtour rood en oranje
Tennisjeugdkamp T.C. WOC zomer 2018
Veel gestelde vragen
Wachtlijst
Najaarscompetitie 2018
Evenementenkalender 2018
Woensdagavondmix (WAM) »
WOC open 2018
Ouder-kind toernooi 2018
Beudeker Jeugdtoernooi 2018
Clubkampioenschappen 2018
50+ Toss
test pagina
Algemene info WAM
Inschrijven WAM 2018
Reglement
Banen »
Training »
Clubhuis-bar
Nieuws van de bar
Reglement
Banenschema 2018
De Tennisschool van WOC
Trainer nieuws
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wijzig lidgegevens
Wachtwoord vergeten?

Ogenblik a.u.b. ...